31.10.14

Σεξοπεριοδεία στην επαρχία με "αρπαχτές"

Στην Ελλάδα περιοδείες ή "αρπαχτές" γίνονται από ηθοποιούς και τραγουδιστές, στην Αγγλία το κάνουν πιο προχωρημένα... και χωρίς χρέωση για το κοινό.
Μια Αγγλίδα πορνοστάρ δέχεται μεγάλη κριτική αυτές τις μέρες, καθώς έχει ξεκινήσει σεξοπεριοδεία, στην οποία κάνει σεξ με απλούς πολίτες, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού βαν. Πάνω από 2.000 άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια ζήτησαν να βρεθούν με την Rebecca More στην περιοδεία της που γίνεται για το Television X, αλλά μόλις 20 ήταν οι τυχεροί που επελέγησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror η τουρνέ «Sex Tour of England» ξεκίνησε από το Birmingham την Παρασκευή (17.10.2014), πέρασε από το Manchester και το Leeds το Σαββατοκύριακο, θα επισκεφτεί την ερχόμενη Παρασκευή το Southampton και θα τελειώσει στο Λονδίνο την Κυριακή.

Κάποιοι μάλιστα που έκαναν σεξ μαζί της ποστάρουν φωτογραφίες στα social media.



Ο βουλευτής των Εργατικών Perry Barr Khalid Mahmood, όμως καυτηρίασε τη σεξοπεριοδεία, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δυσφημίζει το Birmingham και ζήτησε από τις αρχές της πόλης να προστατεύσουν τους κατοίκους και ειδικότερα τους νέους ανθρώπους. Και να σκεφτεί κανείς ότι η More θα το κάνει μόνο με 20 ανθρώπους...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου