2.11.14

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας προβλέπεται το επόμενο Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου, σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανότατα να δημιουργήσουν και προβλήματα, όπως για παράδειγμα πλημμύρες.

Η κακοκαιρία αυτή, από το απόγευμα της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, θα εισβάλει στη δυτική χώρα, δίνοντας ισχυρές καταιγίδες και βροχές, ενώ το Σάββατο και τη Κυριακή, θα επηρεάσει όλη τη βόρεια, κεντρική αλλά και ανατολική Ελλάδα.

Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, η κακοκαιρία θα χτυπήσει το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο, με τα πιο έντονα φαινόμενα να σημειώνονται στη δυτική, βορειοδυτική Ελλάδα. Κάποιες βροχές θα πέσουν και στις Κυκλάδες και τη Κρήτη.

Τη Κυριακή 9 Νοεμβρίου, η κακοκαιρία θα επηρεάσει κυρίως τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από νότιες γενικά διευθύνσεις σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά κυρίως στη νότια, δυτική και κεντρική Ελλάδα.

Νεότερα για αυτό το κύμα κακοκαιρίας, θα μάθετε και τις επόμενες ημέρες μέσα από άρθρα και προγνώσεις μας.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου