" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

31.1.15

Δουλειές με "Φούντες " στην Τρίπολη !!! Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα ,αποδίδονται κατηγορίες σε ....53 άτομα !!!

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα, όλα μέλη της εγκληματικής ομάδας
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμη πενήντα τρία (53) άτομα, στα οποία αποδίδονται κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Κατασχέθηκαν ποσότητα και δενδρύλλιο κάνναβης, εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, χρήματα κ.ά.
Εξαρθρώθηκε, από το ΤμήμαΑσφαλείας Τρίπολης, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης), στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν, χθες (30.1.2015) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 22 και 21 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας (1) 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, όλοι τους μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ ο 22χρονος κατηγορείται επιπλέον, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει επιπλέον πενήντα τρία (53) άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ως υπαίτιοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του έτους 2014, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και προμήθεια κάνναβης, την οποία διακινούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.
Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • Ποσότητα κάνναβης, βάρους -487,1- γραμμαρίων.
  • Δενδρύλλιο κάνναβης.
  • Σαράντα (40) σπόροι κάνναβης.
  • Εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας (συσκευές φωτισμού και θέρμανσης, χρονοδιακόπτης, λίπασμα κ.α.).
  • Ζυγαριά ακριβείας.
  • Τριβείο κάνναβης.
  • Το χρηματικό ποσό των -740- ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία των ναρκωτικών.
  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim .
  • Ξύλινη αστυνομική ράβδος.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ διερευνάται η τυχόν εμπλοκή-συμμετοχή περισσοτέρων ατόμων στην εγκληματική ομάδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου