9.4.15

Επιτέλους ! Άνθρωποι του μόχθου , αριστεροί , θα αναλάβουν την πλέρια ενημέρωσή μας....

 Από το enimerosi24.gr

Θετικά βλέπει το Μαξίμου τη διεκδίκηση τηλεοπτικών αδειών από Μαρινάκη, Αγγελοπούλου, Γιαννακόπουλο

Η κυβέρνηση Τσίπρα – σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, έχει αποφασίσει να αλλάξει ριζικά το χάρτη των ελληνικών ΜΜΕ. 
Χωρίς προκαταλήψεις ή τρικλοποδιές απέναντι στους παραδοσιακούς παίκτες των μιντιακών επιχειρήσεων… 
Με μοναδικό γνώμονα την αυτονόητη διασφάλιση της ίσης μεταχείρισης, δηλαδή, ότι όλοι οι έλληνες πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο νόμο και το κράτος, χωρίς εξαιρέσεις, νομικά «παραθυράκια» ή άλλου είδους προνόμια… 
Η νέα κυβέρνηση έχει αποφασίσει και για τον κλάδο των ΜΜΕ ότι δεν θα κάνει τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από το να εφαρμόσει τη νομοθεσία.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αρχών και εν όψει της αδειοδότησης των καναλιών, το Μαξίμου φέρεται να επιδιώκει το «άνοιγμα», τρόπον τινά του συγκεκριμένου κλάδου, ενθαρρύνοντας – με την ευκαιρία, κι άλλους επιχειρηματίες να διεκδικήσουν τηλεοπτικές άδειες. 
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το Enimerosi24, οι νέοι ένοικοι του Μαξίμου, έχουν διαμηνύσει προς διάφορες κατευθύνσεις ότι θα έβλεπαν πολύ θετικά την είσοδο νέων παικτών στην τηλεόραση… 
Ακόμη πιο συγκεκριμένα – μαθαίνουμε, ότι προς αυτήν την κατεύθυνση, μηνύματα ενθάρρυνσης φέρεται να έχουν λάβει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, η Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς και η οικογένεια Γιαννακόπουλου.
Επιπλέον και ανεξάρτητα από τις πληροφορίες του Enimerosi24 για το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομίλων ΜΜΕ να εισέλθουν στην ελληνική αγορά… Επισήμως η κυβέρνηση δια του ΓΓΕΕ Λευτέρη Κρέτσου στη συνάντησή του την περασμένη Πέμπτη με τους δημοσιογράφους, παραδέχθηκε ότι ξένοι επιχειρηματίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου