10.4.15

Κηδεύτηκαν οι δύο εραστές της Σαλαμίνας -Τα μηνύματα των φίλων τους στα social media

Γράφτηκε η τελευταία πράξη του διπλού φονικού της Σαλαμίνας μια και χθες, λίγο μετά τις 15:00, κηδεύτηκαν ο 35χρονος και η 44χρονη.
Τραγικές φιγούρες στις δύο κηδείες, η σύζυγος του λιμενικού και ο άντρας της άτυχης γυναίκας με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός της 44χρονης που εργαζόταν ως οδοντοτεχνίτης, φέρεται να έχει πει σε γείτονές του στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Σαλαμίνας, πως ο 35χρονος λιμενικός την είχε στημένη στην αδικοχαμένη αδερφή του.
«Εγώ δεν σου αξίζω, εύχομαι στη ζωή σου να βρεις κάτι καλύτερο», φέρεται να έγραψε σε μήνυμα προς τη σύζυγό του ο 35χρονος, λίγο πριν αυτοκτονήσει.
Στο μεταξύ, φίλοι και γνωστοί του αυτόχειρα και του θύματος, δηλώνουν συγκλονισμένοι και με μηνύματά τους στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζουν τον πόνο τους. Όπως όλα δείχνουν όμως κανένας δε φαίνεται να γνώριζε για τη σχέση των δύο εραστών.
«Ποιος μπορεί να ξεχάσει αυτά τα υπέροχα μάτια που ήταν πάντα γεμάτα καλοσύνη!», γράφουν φίλοι της άτυχης 44χρονης, ενώ αντίστοιχα, φίλοι του αυτόχειρα κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου