9.4.15

Στην Καλαμάτα τα κρουαζιερόπλοια Europa, Berlin και Costa Neoromantica

Τρία κρουαζιερόπλοια θα βρεθούν στο λιμάνι της Καλαμάτας την περίοδο του Πάσχα και ήδη σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 9 Απριλίου 2015, κατέπλευσε το πρώτο. 
Το σκάφος Europa έφθασε στο λιμάνι της Καλαμάτας με 364 επιβάτες και πλήρωμα 290 ατόμων, ενώ το ταξίδι του ξεκίνησε από το Παλέρμο της Σικελίας και θα ολοκληρωθεί στον Πειραιά. 
Οι επιβάτες του είναι Γερμανοί. Το σκάφος αυτό επρόκειτο να έλθει αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, αλλά τροποποιήθηκε το πρόγραμμά του και ήλθε σήμερα. Τους επιβάτες υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Καλαμάτας, κάτι που θα συμβεί και με εκείνους των κρουαζιεροπλοίων που αναμένονται, και τους προσέφερε χάρτες, κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Καλαμάτας και τοπικά προϊόντα, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.
Επίσης, το κρουαζιερόπλοιο Berlin θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Καλαμάτας, με 180 άτομα προσωπικό και περίπου 350 επιβάτες, το Μέγα Σάββατο 11 Απριλίου 2015 στις 7.30 το πρωί και θα αποπλεύσει την Κυριακή του Πάσχα 12 Απριλίου 2015 και ώρα 18.00. Το σκάφος αυτό αναμενόταν να φθάσει στην Καλαμάτα ανήμερα το Πάσχα, θα έλθει όμως μία ημέρα νωρίτερα και θα παραμείνει επί διήμερο.
Τέλος, την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Καλαμάτας το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica. Το σκάφος θα αφιχθεί στις 9.00 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 20.00, ενώ σε αυτό θα επιβαίνουν περί τους 1.200 περιηγητές.
 
ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΤΟ 2015
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, οι αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στο λιμένα Καλαμάτας κατά το έτος 2015 θα είναι περισσότερες απ' όσες είχαν προγραμματισθεί και θα ξεπεράσουν τις 40.
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου