15.10.15

Έγινε ο κακός χαμός όταν οι γονείς έπιασαν την 18χρονη νταντά να παρενοχλεί τον 13χρονο γιο τους!

Άλλη μία είδηση σεξουαλικής παρενόχλησης από μπέιμπι σίτερ σε ανήλικο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Για ακόμη μία φορά κλονίζεται η κοινή γνώμη αλλά και οι γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε νεαρές κοπέλες που υπόσχονται τη φροντίδα των παιδιών τους.
Μια έφηβη μπέιμπι σίτερ που πρόσεχε τον ανήλικο 13χρονο, μπήκε σε πειρασμό όταν ένα βράδυ που βρισκόταν σπίτι του, τον επισκέφθηκε 13χρονος φίλος του. Έπεισε τον φίλο του να την αγγίξει σεξουαλικά και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο της φυλάκισης.
Η Mary-Ellen Mooney ήταν μπροστά στην τηλεόραση μαζί με τα δύο αγόρια όταν ενθάρρυνε το ένα από αυτά να την αγγίξει στα 'ιδιωτικά μέρη της'. 
Η 18χρονη ήρθε αμέσως αντιμέτωπη με τους γονείς του ανήλικου, όταν, επιμένοντας στην προσπάθειά της να τον αποπλανήσει, τον φίλησε.
Την ώρα της δίκης, όλοι όσοι ήταν παρόντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν άκουγαν την κατάθεση της Mary-Ellen, η οποία παραδέχτηκε τις ερωτικές πράξεις με τον ανήλικο. Έρευνες έδειξαν πως κάποιες μέρες αργότερα η Mooney επεδίωξε και άλλες συναντήσεις με το μικρό αγόρι και για ξεκίνησε να του στέλνει ερωτικά μηνύματα στο Facebook.

"Υπήρξαν σαφώς επιπτώσεις μετά το περιστατικό, όπως η επίθεση από τα μέλη της οικογένειας του αγοριού. Ήταν 18 και ο μικρός μόλις 13. Υπήρξε κατάχρηση της εμπιστοσύνης", δήλωσε η δικαστής Karen Holt. Έτσι, η έφηβη, ομολόγησε την ενοχή της για υποκίνηση παιδιού σε σεξουαλικές δραστηριότητες.
Την περασμένη εβδομάδα, η 21χρονη μπέιμπι σίτερ Jade Hatt, που συνευρέθηκε ερωτικά με 11χρονο, γλίτωσε τη φυλακή όταν αποδείχθηκε ότι ο ανήλικος έχει εμμονή με το σεξ, σε βαθμό μάλιστα που αγγίζει τα όρια ασθένειας.

 Dailymail

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου