15.10.15

Η αινιγματική απάντηση Γ. Σταθάκη όταν τον ρώτησαν για το «ξεχασμένο» 1 εκατ. ευρώ του «πόθεν έσχες»


Η αινιγματική απάντηση Γ. Σταθάκη όταν τον ρώτησαν για το «ξεχασμένο» 1 εκατ. ευρώ του «πόθεν έσχες»

Αινιγματικά και χωρίς να δώσει άμεση απάντηση αντιμετώπισε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης την ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις φήμες που θέλουν να είναι αυτός ο υπουργός που «ξέχασε» να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ στο «πόθεν έσχες». Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες, ο κ. Σταθάκης απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση, δεν επιτρέπεται από το νόμο, κάντε λίγες ημέρες υπομονή και σε λίγες μέρες θα λάμψει η αλήθεια».
«Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία του έλεγχου του πόθεν έσχες και να βγει το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής προκείμενου να τοποθετηθεί οποιοσδήποτε για το θέμα», πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης, για να καταλήξει λέγοντας «θα γίνει ό,τι προβλέπει ο νόμος».
«Δεν μπορεί να μιλάτε συνέχεια για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς όταν επί μέρες ψάχνουμε τον υπουργό με το 1 εκατ. ευρώ και να μην τρέχει τίποτα... Ο Φλαμπουράρης, προς τιμήν του βέβαια, να λέει ότι είχε ξεχάσει και πήρε ένα έργο κι είχε μετοχές και να μην τρέχει τίποτα», είχε αναφέρει νωρίτερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα, τα πηγαδάκια πήραν φωτιά, όταν έγινε γνωστό πως ο υπουργός έφυγε εσπευσμένα από τη συνεδρίαση της διυπουργικής, κατευθυνόμενος προς το Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Όπως είπε ο ίδιος αργότερα, η συνάντηση έγινε ενόψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου