15.10.15

Απίστευτη κτηνωδία... Βίασαν και λιθοβόλησαν 20χρονη κωφάλαλη στον Ασπρόπυργο!

Θύμα των άρρωστων ορέξεων τριών ανδρών έπεσε μία 20χρονη στον Ασπρόπυργο, οι οποίοι της έστησαν καρτέρι, τη βίασαν και ακολούθως τη λιθοβόλησαν για να την εκφοβίσουν.
Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο με την εμφανίσιμη κωφάλαλη νεαρή να πέφτει θύμα βιασμού και στη συνέχεια να λιθοβολείται από τρεις άνδρες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα, η κοπέλα δεν μπόρεσε να αντιληφθεί αρχικά τους δράστες που την παρακολουθούσαν καιρό και γνώριζαν την ιδιαιτερότητά της.
Οι δράστες την ακινητοποίησαν, τη βίασαν και στη συνέχεια άρχισαν να τη λιθοβολούν με μανία, προκειμένου να μην μπορέσει να βρει τη δύναμη να μιλήσει για όλα όσα υπέστη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Μετά την επίθεση που δέχθηκε, η 20χρονη, σε κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, βρήκε τη δύναμη να πάει σπίτι της όπου στην προσπάθειά της με νεύματα να εξηγήσει με νεύματα στους γονείς της τι είχε συμβεί, έχασε τις αισθήσεις της.
Οι γονείς τρομοκρατημένοι την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τι είχε υποστεί το άτυχο κορίτσι. Η αστυνομία συνέλαβε και τους τρεις δράστες της επίθεσης.
Σύμφωνα με τη συνήγορο πολιτικής αγωγής της κοπέλας κυρία Γιάννα Παναγοπούλου πρόκειται για ένα σύγχρονο δράμα ενός κοριτσιού αδύναμου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή να καλέσει σε βοήθεια, όταν δέχτηκε αυτή την πρωτοφανή και άγρια επίθεση από τους αδίστακτους βιαστές της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου