24.10.15

54χρονος εξανάγκασε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με... 2.700 άνδρες μέσα σε τέσσερα χρόνια !

Ξεκίνησε να εκδίδει τη γυναίκα του το 2011, παρά τη θέληση της 46χρονης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση

Ένας 54χρονος Γάλλος κατηγορείται ότι εξανάγκασε τη γυναίκα του να κάνει σεξ με περισσότερους από 2.700 άνδρες σε διάστημα τεσσάρων ετών, βγάζοντας μία τεράστια περιουσία που αγγίζει τις 160.000 ευρώ.

Ο 54χρονος, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί στα μέσα για νομικούς λόγους, ξεκίνησε να εκδίδει τη γυναίκα του το 2011, παρά τη θέληση της 46χρονης, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει ο Emmanuel Dupic, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον Dupic, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, εναντίον της οποίας δεν έχει ασκηθεί δίωξη, ασκούσε εις βάρος της ψυχολογική βία και την εξανάγκαζε να υποκύπτει ακόμα και στις πιο άρρωστες ή βίαιες ορέξεις των πελατών.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ο 54χρονος είχε βάλει οδηγίες που διαφήμιζαν τις «σεξουαλικές υπηρεσίες» της γυναίκας του σε τέσσερα site, ενώ όταν έρχονταν οι πελάτες στο σπίτι τους (έως και τρεις φορές τη μέρα) εκείνος έπαιρνε τον πεντάχρονο γιο τους και περίμενε μαζί του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o 54χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη του τον Φεβρουάριο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου