" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

8.10.15

Φωτογραφίες-ντροπή: Αστυνομικός κλωτσά πρόσφυγα στη Μυτιλήνη την ημέρα της επίσκεψης Τσίπρα-Φάιμαν

ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

Φωτογραφίες-ντροπή: Αστυνομικός κλωτσά πρόσφυγα στη Μυτιλήνη την ημέρα της επίσκεψης Τσίπρα-Φάιμαν (φωτό)
Εικόνες που δείχνουν αστυνομικό να κλωτσά πρόσφυγες στη Μυτιλήνη και μάλιστα την ημέρα που βρισκόταν στο νησί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αυστριακό καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν, δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ο Saverio Serravezza.

Οπως γράφει το thetoc.gr, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας όπου υπάρχουν Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων πρόσφυγες και μετανάστες, εκτός Συρίας.

Σύμφωνα με τον Saverio Serravezza, το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της 6ης Οκτωβρίου. Ο ίδιος σε χθεσινή ανάρτησή του από το νησί αναφέρει ότι κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Καρά Τεπέ, «όλα
ήταν καθαρά και όμορφα, ότι τα παιδιά έπαιζαν πλάι στις σκηνές, ότι υπήρχε φαγητό, νερό και WiFi», ενώ την ίδια ώρα στη Μόρια αστυνομικός χτυπούσε πρόσφυγες.

Σημειώνει, μάλιστα, ότι όλη την ημέρα που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο νησί έφθασαν μόνο 2 πλοιάρια με πρόσφυγες.
«Και μετά (όταν έφυγε) άρχισαν πάλι να έρχονται μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι και στο κρύο. Ποιος τους είπε να ''σταματήσουν για λίγο''. Τέλος πάντων, ευχαριστούμε κύριε Τσίπρα», σημειώνει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου