18.2.16

Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης


Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης (φωτογραφίες)Σοκαρισμένη είναι η show business αλλά και όλη η Ελλάδα από την είδηση ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί σε τροχαίο.
Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός, ηλικίας 33 ετών, έχασε τον έλεγχο, το αυτοκίνητο τύπου τζιπ προσέκρουσε στις μπάρες με αποτέλεσμα οι λαμαρίνες να τραυματίσουν βαρύτατα τον οδηγό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κι έχασε τον έλεγχο του τζιπ, ανατράπηκε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός.
Αμέσως ενημερώθηκε η τροχαία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού. Λίγο αργότερα ένας επιχειρηματίας αναγνώρισε το νεκρό και ταυτοποίησε ότι πρόκειται για τον πασίγνωστο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τραγουδιστή στο χώρο της νεολαίας -κι όχι μόνο- με πολλά σουξέ.
Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης (φωτογραφίες)
Ο 33χρονος τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητό του νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης (φωτογραφίες)
Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου, όπου θα εμφανιζόταν ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος και τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Π.Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.
Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης (φωτογραφίες)
Σημειώνεται ότι μόλις πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος άνδρες της Τροχαίας, λίγα λεπτά μετά το τραγικό συμβάν, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, τους είπε ότι οδηγός του ΙΧ ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών...
Σοκ! Νεκρός σε τροχαίο ο πασίγνωστος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης (φωτογραφίες)
Ο Παντελής Παντελίδης τις τελευταίες ημέρες είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με ένα του τραγούδι ιδιαίτερα προκλητικό.
Το τραγούδι αυτό είχε τους εξής στίχους:
"Με συγχωρείς για τα επόμενα

μα έχω εξετάσει τα ενδεχόμενα

πλέον θυμίζεις σκάρτη γκόμενα

που τριγυρνά στα κατεχόμενα".

Το τραγούδι προκάλεσε αντιδράσεις, ειδικά στην Κύπρο, με τον Παντελίδη μόλις χθες να δηλώνει ότι θα το αποσύρει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου