7.5.16

ΦΡΙΚΗ !!! 43χρονος αποπλάνησε 6χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Έναν 43χρονο συνέλαβαν  αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας
Θεσσαλονίκης για ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με ανήλικη αλλά και για ασελγείς πράξεις σε βάρος άλλης ανήλικης, σύμφωνα με καταγγελία.

Ο συλληφθείς βαρύνεται  με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη» και «πορνογραφίας ανηλίκων».
Προηγήθηκε καταγγελία των γονέων ανήλικης (6 ετών), σύμφωνα με την οποία, ο 43χρονος, αρχές του τρέχοντος μήνα, σε περιοχή του νομού Κιλκίς, προέβη εις βάρος της, σε ασελγείς πράξεις.
 Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς συνομιλούσε και αντάλλασσε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου με έτερο 17χρονο (σήμερα) κορίτσι, κατά το τελευταίο έτος περίπου, το οποίο διέμενε σε περιοχή της Καβάλας.
Έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του 43χρονου δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (tablet), σε έναν εκ των οποίων, διατηρούσε το παραπάνω υλικό, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τμήμα της Υ.Ε.Ε.Β.Ε., για την  περαιτέρω εξέτασή τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου