9.7.16

Απίστευτο σκηνικό: Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά!


Απίστευτο: Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά!

Απίστευτες σκηνές εκτιλύχθηκαν σε παραλία της Ρόδου, όπου γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά που έτρεχε να κρυφτεί για να γλιτώσει το πρόστιμο. Το απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη γνωστή παραλία της Τσαμπίκας, όπου βρέθηκε μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών, για να κάνουν ελέγχους. Μόλις τους είδε μία Κινέζα, η οποία έκανε μασάζ, έναντι αμοιβής, σε λουόμενους, άρχισε να τρέχει.
Αστυνομικοί και εφοριακοί την καταδίωξαν, οπότε εκείνη προτίμησε να πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα και έμεινε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή, αρνούμενη να βγει παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ροδιακή.
Οι αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα να την συλλάβουν εντός των υδάτων (έπρεπε να κληθεί το λιμενικό) και τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εφοριακός που φορούσε το μαγιό της, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένους ελέγχους, έβγαλε τα ρούχα της, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρίσκονταν η Κινέζα, υποχρεώνοντάς την να βγει στη στεριά.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η Κινέζα δεν αντιστάθηκε και έτσι στην ακτή οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ οι εφοριακοί επέβαλαν σε βάρος της, το πρόστιμο που προβλέπεται.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου