" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.7.16

O Θ. Τζήμερος περνά γενιές δεκατέσσερις τον Καραμανλή της Ραφήνας

Ακόμη μια παρέμβαση του ευφυούς Θάνου Τζήμερου, που αναμένεται να συζητηθεί. Αφού με σπαρταριστή ανάρτηση του στο Facebook, περνά (κυριολεκτικά) γενιές δεκατέσσερις τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, το (διαχρονικά) δεξί του χέρι Πάκη Παυλόπουλο αλλά και τους διάφορους παρατρεχάμενους του πάλαι ποτε ισχυρού «Καραμανλικού μπλοκ».
  «Ο Κώστας ο (εντελώς) Β, ο Βούδας της Ραφήνας, αυτή τη φορά δεν μίλησε. Έβαλε τους δικούς του, να βάλουν κάποιους δικούς τους, να βάλουν ένα δικό τους site να γράψει ότι με «τσακίζουν». Συνηθισμένοι, βλέπετε, στο τσάκισμα οι παραβουδικοί (όπως λέμε παρακρατικοί). Αφού τσάκισαν την Οικονομία, τσάκισαν τη χώρα φορτώνοντάς την τα 4 τελευταία χρόνια Βο(υ)δικής κυβέρνησης πάνω από 80 δισ. χρέος, αφού άφησαν να καίγεται η Αθήνα με τον Πάκη στήλη άλατος κι αφού μεθόδευσαν ώστε το τσάκισμα να συνεχιστεί με τον έρωτα Τσιπρικών – Βουδικών, βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αισθητή την ανωφελή ύπαρξή τους, διανέμοντας κείμενα τόσο γελοία που ξεκαρδίζονται και τα κεμπάπ. Πούσαι, εθνικό κεφάλαιο; Πιάσε μια σταβλίσια και τσάκισέ την. Εκεί τα καταφέρνεις καλύτερα. Κι ας ακουστεί κάτι να βγαίνει από το στόμα σου, επιτέλους. Ας είναι και ρέψιμο…»
   
lykavitos.gr

New Picture

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου