" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.7.16

58 Σσυλλήψεις στην Πελοπόννησο μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση


58 Σσυλλήψεις στην Πελοπόννησο μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε εκατοντάδες άτομα, προσήχθησαν εκατόν είκοσι εννέα και συνελήφθησαν τελικά πενήντα οκτώ. Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παράνομης οπλοκατοχής, της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για ναρκωτικά, για παραβάσεις του υγειονομικού και πολεοδομικού κανονισμού, για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, καθώς και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθούν στους κατά περιοχή αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Τρίπολης, μία περίπτωση κλοπής μελισσοκυψελών, που είχε γίνει στις 4 Ιουλίου 2016 σε χωριό της Τρίπολης και για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται ένας 40χρονος κι ένας 57χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για ζωοκλοπή.
Ακόμη από την ασφάλεια Σπάρτης, εξιχνιάστηκε μια περίπτωση απάτης και κλοπής οχήματος, που είχε γίνει στις 29 Απριλίου τρέχοντος έτους στην Σπάρτη και για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 45χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη και κλοπή.
Επιπλέον κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ενενήντα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι, φυσίγγια, κάλυκες φυσιγγίων και ναρκωτικά χάπια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου