" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.7.16

Αυτό κι αν είναι έρευνα! Σε ποια πλευρά του κρεβατιού προτιμούν να κοιμούνται οι άπιστοι;

Υπάρχουν πολλές συμπεριφορές που αποτελούν ένδειξη  πως κάποιος είναι άπιστος αλλά μία τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την δημοφιλή ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις Ashley Madison αποκάλυψε μία ακόμα!

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 76.000 χρήστες του διαδικτύου από 27 διαφορετικές χώρες με αναλογία 56% γυναίκες και 54% άνδρες, οι άπιστοι προτιμούν να κοιμούνται στην δεξιά πλευρά του κρεβατιού!
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως ο  πρώτος  λόγος που κάποιοι απατούν τον ερωτικό τους σύντροφο είναι η έλλειψη σεξ  και ο δεύτερος -στην περίπτωση των γυναικών- η έλλειψη επικοινωνίας και συναισθηματικής επαφής με τον σύντροφό τους, ενώ για τους άνδρες η εκτόνωση του πάθους και η έλλειψη ενθουσιασμού από την πλευρά των συντρόφων τους.
Ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί έκπληξη είναι το ότι το 78% όσων συμμετείχαν  διαβεβαίωσαν πως η απιστία τους είχε ευεργετικά αποτελέσματα για τον γάμο τους.
Άραγε τι έχουν να πουν όσοι λατρεύουν τη δεξιά μεριά του κρεβατιού;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου