8.4.17

Χρήματα μέσω Youtube μόνον εάν έχετε πάνω από 10.000 θεάσεις

Αφού ένα κανάλι ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό, τότε το YouTube θα εξετάσει σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, ώστε να δώσει την έγκριση και να ξεκινήσει ο χρήστης να κερδίζει χρήματα.​

Πριν πέντε χρόνια περίπου το YouTube έκανε διαθέσιμο σε όλους το πρόγραμμα συνεργασίας του, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει ένα κανάλι και να ξεκινήσει άμεσα να κερδίζει χρήματα. Πλέον η εταιρεία ανέφερε ότι οι χρήστες θα μπορούν να κερδίζουν χρήματα μόνο αν φτάσουν τα 10.000 συνολικές θεάσεις.

Αφού ένα κανάλι ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό, τότε το YouTube θα εξετάσει σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, ώστε να δώσει την έγκριση και να ξεκινήσει ο χρήστης να κερδίζει χρήματα.

Το YouTube αναφέρει ότι το συγκεκριμένο μέτρο χρησιμοποιείται για να εμποδίσει απατεώνες και χρήστες που καταπατούν την πολιτική της εταιρείας από το να έχουν κέρδη, όπως αναφέρεται στο YouTube blog.

«Σε μερικές εβδομάδες, θα προσθέσουμε και διαδικασία εξέτασης για νέους χρήστες που αιτούνται να μπουν στο πρόγραμμα. Αφού ξεπεράσουν τα 10.000 views, τότε θα εξετάσουμε την εκάστοτε περίπτωση.», αναφέρει ο Ariel Bardin, vice president of product management. «Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα εγκρίνουμε το κανάλι για το πρόγραμμα και θα μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφημίσεις για το περιεχόμενό του. Αυτά τα μέτρα θα βοηθήσουν ώστε να έχουν κέρδη μόνο όσοι δημιουργοί δεν παραβαίνουν την πολιτική μας.»

Το YouTube δέχθηκε επίθεση όταν οι διαφημίσεις από ισχυρά brands βρέθηκαν σε προσβλητικά βίντεο. Αυτό προκάλεσε περισσότερες από 250 εταιρείες να σταματήσουν τις καμπάνιες τους.

Αν και η Google κάνει ό,τι μπορεί για να καθησυχάσει τους πάντες, αναλυτές αναφέρουν ότι μέσω αυτού του μποϊκοτάζ θα μπορούσε να χάσει έως και 750 εκατ. δολάρια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου