11.5.17

Νέος απίστευτος εξευτελισμός - Ετοιμάζονται να πετάξουν εκτός διεθνούς κινήματος τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό!

Στα πρόθυρα ενός ακόμη δημόσιου εξευτελισμού βρίσκεται η χώρα μας! Το αρμόδιο όργανο της Διεθνούς Ομοσπονδίας του Ερυθρού Σταυρού /Ημισελήνου στη Γενεύη, ετοιμάζεται να...πετάξει εκτός οργανισμού τον ελληνικό ερυθρό Σταυρό λόγω των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και το ότι η διοίκηση είναι διορισμένη! Μάλιστα το γεγονός ότι δεν έχει προκηρυχθεί εκλογική διαδικασία έχει εξοργίσει την ομοσπονδία! Κι όλα αυτά ενώ ετοιμάζονται και γίνονται γιορτές για τον Ερυθρό Σταυρό που έχει τιμηθεί κι έχει τιμήσει την Ελλάδα χρόνια τώρα...
Αυτό αποκαλύπτει το μέλος της προσωρινής διοίκησης που είχε οριστεί από το δικαστήριο η καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου κ.Ντανιέλα Μαρούδα η οποία λέει μάλιστα ότι εάν δεν γίνει αυτό μέχρι τον Αύγουστο το θέμα θα λήξει σε βάρος της Ελλάδας!

"...μόλις την προηγούμενη Παρασκευή, 5 Μαϊου, το αρμόδιο όργανο της Διεθνούς
Ομοσπονδίας του Ερυθρού Σταυρού /Ημισελήνου στη Γενεύη αποφάσισε την
τιμωρία του ΕΕΣ, λόγω του ότι η Διοίκηση, που είναι διορισμένη από το
Δικαστήριο να κάνει εκλογές, παραβιάζει τις ρητές εντολές (όλες) και ότι
εάν έως τον Αύγουστο δεν προχωρήσει συναινετικά σε εκλογές ο Αυγερινός,
ο ΕΕΣ Θα αποπεμφθεί από το Κίνημα. Το όνομα και η ιστορία του "Ερρίκου Ντυνάν" έχει προ πολλού ξεφτιλιστεί στην Ελλάδα με ευθύνες των διοικήσεων του ΕΕΣ χρόνια τώρα." αναφέρει η κ.Μαρούδα!

Μάλιστα η ίδια αποκαλύπτει ότι "ο πρόεδρος έχει λάβει  σχετική Επιστολή. Μάλιστα έχει δεκάδες τέτοιες επιστολές, εδώ και μήνες, που του έδιναν διορία αρχικά 3 μήνες να βρει συναινετική λύση, ώστε να μην προχωρήσει η Ομοσπονδία σε αυστηρότερες κυρώσεις και να σταματήσουν πια τα δικαστήρια που πλήττουν την εικόνα του Ερυθρού Σταυρού. Τις αγνόησε και η τελευταία τον καλούσε σε απολογία. Πήγαν εκπρόσωποί του. Και η απόφαση ήρθε. Με σαφείς όρους. ΑΠΟΠΟΜΠΗ μετά τον Αύγουστο εάν δεν βρεθεί συναινετική λύση και εκλογές. 
Από σήμερα το γνωρίζει και η κυβέρνηση. Να δούμε τι θα κάνουν."
 Η κ.Μαρούδα έκανε και σχετική ανάρτηση στο προφίλ της για το θέμα αυτό:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου