12.5.17

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ανακατασκευή στην Αριστομένους («Ουζάκια»)

Ασφαλτόστρωση θα γίνει στην Αριστομένους, από Βασιλίσσης Όλγας μέχρι Μακεδονίας, στο πλαίσιο του έργου: «Αστική ανάπλαση ζώνης οδού Αριστομένους από οδό Ξενοφώντος μέχρι Δημοτικό Πάρκο». Θα προηγηθεί απόξεση της παλιάς ασφάλτου (φρεζάρισμα) και θα ακολουθήσει διάστρωση του νέου ασφαλτοτάπητα.
Οι εργασίες θα γίνουν σε δύο φάσεις, με έναρξη την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, ως εξής:
 
• Από την Τετάρτη 17 Μαΐου έως τη Δευτέρα 22 του μήνα, απόξεση ασφάλτου και νέα ασφαλτόστρωση στο τμήμα από Βασιλίσσης Όλγας μέχρι Βασιλέως Κωνσταντίνου

• Από την Τρίτη 23 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 27 του μήνα, απόξεση ασφάλτου και νέα ασφαλτόστρωση στο τμήμα από Βασιλέως Κωνσταντίνου μέχρι Μακεδονίας.

Κατά την ανωτέρω περίοδο, η διέλευση από την οδό Αριστομένους δε θα είναι δυνατή στα τμήματα όπου εκτελούνται εργασίες. Κατά περίπτωση, θα εφαρμόζονται κατάλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών. Παρακαλούνται οι οδηγοί να σέβονται τη σήμανση και τις υποδείξεις των συνεργείων του αναδόχου, της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας για την αποφυγή ατυχήματος.
Ο Δήμος ζητεί συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου