22.9.17

Πάτρα: Η γυναίκα με τα μαύρα και το αναμμένο κερί, που εμφανίζεται μετά τα μεσάνυχτα στους έρημους δρόμους στη Μαγούλα

Η εικόνα της έτσι όπως αυτή αναδύεται ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι, σε μια περιοχή απομονωμένη, όπου το μόνο που δενπεριμένει κανείς να δει, είναι  κάτι αντίστοιχο, προκαλεί δέος. 
Μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας, ντυμένη στα μαύρα, η οποία κρατάει στα χέρια της ένα αναμμένο κερί και περπατάει στον έρημο δρόμο αργά τη νύχτα, μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Μαγούλας προς το Άνω Καστρίτσι, έχει προκαλέσει συναγερμό σε όσους κατοίκους της περιοχής, ή διερχόμενους οδηγούς έχει τύχει να την δούν. 
Xθες βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε ξανά να περιπλανιέται στους έρημους δρόμους κρατώντας ένα κερί και η αστυνομία ειδοποίηθηκε για δεύτερη φορά προκειμένου να παρέμβει για το ενδεχόμενο που αυτή χρειάζεται βοήθεια. Ωστόσο η έρευνα απέβη άκαρπη καθώς δεν κατέστη δυνατόν να ανευρεθεί.
Κάτοικοι της περιοχής υποπτεύονται ότι πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο το οποίο χρήζει βοήθειας, ενώ εκφράζουν φόβους ότι είναι δυνατόν να συμβεί και κάποιο ατύχημα καθώς η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση.
Οποιοσδήποτε δει ξανά αυτό το περίεργο πλασμα που μοιάζει να έχει βγει από σελίδες  παραμυθιού, καλείται να ειδοποιήσει άμεσα την ΕΛ.ΑΣ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου