21.9.17

Τραγωδία στο αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου. Nεκροί δύο σμηνίτες

Ένα τραγικό δυστύχημα χτύπησε σήμερα την Πολεμική Αεροπορία καθώς δύο νέα παιδιά, δύο σμηνίτες, 25 και 19 ετών, έχασαν την ζωή τους.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, σήμερα το πρωί στις 09:30 τρεις Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος και επέβαινε ο 19χρονος, συγκρούστηκε, για άγνωστη ακόμη αιτία, με φορτηγό που οδηγούσε ένας 60χρονος.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, στο σημείο του τροχαίου έφτασαν πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους δύο νεαρούς, καθώς και έναν 20χρονο που επέβαινε στο ίδιο όχημα.
Οι δύο εξ΄αυτών , ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο. Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τι αρμόδιες υπηρεσίες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου