15.3.18

Tripoli Apnea Competition 2018

Στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης έγινε τη Κυριακή ο αγώνας ελεύθερης κατάδυσης Tripoli Apnea Competition 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια ,σημειώνοντας νέο ρεκόρ προσέλευσης αθλητών.
Οι αθλητές φέτος έφτασαν τις 37 συμμετοχές «χτυπώντας» πλέων  σε συμμετοχές πανελλήνια πρωταθλήματα .Να σημειωθεί ότι στην αρχική δήλωση συμμετοχής αθλητών η λίστα είχε φτάσει  τους 46 αθλητές !
Οι αθλητές ήταν από όλη την Ελλάδα , Αθήνα , Κρήτη , Θεσσαλονίκη , Χίο , Πελοπόννησο (Αρκαδία , Ηλεία ,Αχαΐα , Λακωνία ) , αλλά και συμμετοχή από Βραζιλία.
Έγιναν μεγάλες επιδώσεις στα αγωνίσματα ,ειδικά στη κατηγορία DYN (δυναμική με πέδιλο) η πιο διαδεδομένη κατηγορία .
Συγκεκριμένα ο νικητής στο  αγώνισμα αυτό έκανε τη ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη επίδοση στον κόσμο αυτή τη στιγμή ,και μάλιστα οι πρώτες πέντε επιδώσεις αθλητών είναι μέσα στις καλύτερες είκοσι του κόσμου για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Ο αγώνας κύλισε ομαλά και οι αθλητές έμειναν ευχαριστημένοι τόσο από τις επιδώσεις τους ,όσο και από τις εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου Τρίπολης ,αλλά και από τη φιλοξενία από τον διοργανωτή.
Στο τέλος έγινε η απονομή στους αθλητές με κύπελλα  και μετάλλια ,απονομή στην οποία παραβρέθηκε ο δήμαρχος Τρίπολης ,κ. Δημήτρης Παυλής όσο και ο κ. Θεοδωρακόπουλος Γιώργος πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Τρίπολης.
Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Τζιούμης Κώστας .
Η επίσημη προσκεκλημένη του αγώνα  κ. Μάρα Καίσαρη σύζυγος του εκλιπών κ. Δημήτρη Κόλλια στον οποίο ο αγώνας ήταν στην μνήμη του παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα μια στιγμή που φόρτισε την ατμόσφαιρα συγκινησιακά.
Με τη λήξη του αγώνα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς-καταστήματα της Τρίπολης που για άλλη μια φορά στήριξαν τον αγώνα ,αφού χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια τους θα ήταν σχεδόν αδύνατη η πραγματοποίηση του αγώνα σε τόσο υψηλό στάνταρ.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική ομάδα διάσωσης τμήμα Αρκαδίας καθώς και τμήμα Αχαΐας για τη πολύτιμη βοήθεια τους.
Τέλος το ραντεβού δόθηκε για το 2019 και τον επόμενο αγώνα στη Τρίπολη ,ένα αγώνα που πλέων έγινε θεσμός στην ελεύθερη κατάδυση και στα αθλητικά δρώμενα της Τρίπολης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου