12.4.18

Ο κοριός μεγάλωσε και έγινε… δράκος…

Του Θόδωρου Γαλανόπουλου 
 Στην ελληνική ταινία «ο  θησαυρός του μακαρίτη», ο Νίκος Ρίζος, που έψαχνε για το θησαυρό σε μία ντουλάπα, έπιασε δήθεν έναν σκόρο και τον έδειχνε στη Βασιλειάδου (σπιτονοικοκυρά)...
- Είναι αρσενικός; του λέει αυτή!  
-Γιατί ρωτάς;  
-Αν είναι αρσενικός να τον  στείλουμε στο Άγιο Όρος να μετανοήσει!....
Όσο για τον κοριό της Νομαρχίας Μεσσηνίας εκείνο που ξέρουμε, από ό,τι δηλώνει ο κύριος Τατούλης, είναι ότι ήταν παλιός και σκουριασμένος από την εποχή του Δράκου!  Μπα; και που το ξέρει ο πονηρός Γατούλης; Τον πήρε ο κοριός τηλέφωνο και του είπε ότι έχει θείο δράκο; Γενικά από ότι συμπεραίνουμε εμείς οι πολίτες της Μεσσηνίας είναι ότι η Περιφερειακή διοίκηση έχει περιέλθει στα φτερά εντόμων!  
Έντομα διοικούν την Πελοπόννησο, κοριοί, σκόροι, κατσαρίδες, κουνουπομανες και σκούρκοι!
Φαίνεται ο μεγάλος αγώνας που έδωσε η περιφέρεια εναντίον των εντόμων, με ψεκασμούς και απεντομώσεις, εξαγρίωσε τα έντομα που πήγαν και  έκαναν φωλιές στα κρατικά κτίρια! 
Στον αγώνα εναντίον των εντόμων, αν θέλετε εκεί στην Περιφέρεια, μας περισσεύουν κανα δυο μπουκάλια σπρέι Μπαιγκον, και σαν ευεργέτες που είμαστε μπορούμε να σας τα χαρίσουμε να χτυπήσετε έρποντα και ιπτάμενα έντομα... ούτως ώστε να μπορέσετε να ασχοληθείτε και λίγο με τον πολίτη και τα θέματα του και όχι με τους κοριούς και τα φτερά τους!
Άντε χτυπάτε κανένα κοριό  τώρα, πριν γίνει δράκος και μας φάει όλους...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου