14.4.18

Τα γυναικεία χαρακτηριστικά που είναι ακαταμάχητα για τους άνδρες

Κάθε φορά που ένας άνδρας κοιτάζει μια γυναίκα αξιολογεί και την συνολική φυσική της κατάσταση. 

Ας μην ξεχνάμε πως οι άντρες αναζητούν τα σημεία- κλειδιά στις γυναίκες.
Xαμογελάτε είναι ελκυστικό. Ναι φυσικά οι χαρούμενες γυναίκες είναι πολύ ελκυστικές. Κάτι απόλυτα λογικό.
 Ένα γλυκό χαμόγελο είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει να κοιτάξει προς το μέρος σου. Ακόμη μην ξεχνάς τα δόντια! 
Η επιστήμη έχει επίσης αποδείξει πως όσο πιο λευκά είναι τα δόντια τόσο το καλύτερο για το αντίθετο φύλο μιας και είναι κάτι που προσέχουν. 
Όπως αναφέρει το womenonly.gr, 
Οι γυναίκες με καμπύλες και στενή μέση ελκύουν σεξουαλικά τους άνδρες. Όπως προέκυψε από τις μελέτες οι άνδρες θεωρούν τις ζουμερές καμπύλες ελκυστικές και εκλαμβάνονται ως «απόδειξη» γονιμότητας. 
Μα γιατί να τους χαλάσουμε εμείς το χατίρι; 
Στενή μέση και φαρδιά περιφέρεια, το μυστικό. Τα λαμπερά, υγιή και πυκνά αλλά και μακριά μαλλιά είναι πολύ ελκυστικά για τους άντρες. 
Και αυτό είναι ένα σημάδι γονιμότητας και υγείας. Ευτυχώς για εμάς τις γυναίκες τα κομμωτήρια και οι κομμωτές θα είναι πάντζα στο πλευρό μας για να πετύχουμε το συγκεκριμένο σκοπό, όχι μόνο για εκείνους αλλά και για να νιώθουμε και ίδιες ακόμη πιο όμορφα με τον εααυτό μας. 
Μπορεί να νομίζεις πως το contouring, το σμόκι-άι ή οι πολλές σκιές σε κάνουν πιο κούκλα, όμω ςη αλήθεια είναι πως οι άντρες προτιμούν το πιο απλό, φυσικό λουκ. 
Οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες που χρησιμοποιούν 40% λιγότερα καλλυντικά. 
Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται η έρευνα να σου πει πως όσο πιο φυσική είσαι τόσο το καλύτερο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου