12.4.18

Eurovision 2018: Σε ποια θέση φιγουράρουν Ελλάδα και Κύπρος σύμφωνα με τα προγνωστικά

Σε λιγότερο από έναν μήνα, συγκεκριμένα στις 8 Μαΐου, η Γιάννα Τερζή και η Ελένη Φουρέιρα θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision και, μέσω του α’ ημιτελικού, θα διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα, τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει «φωτιά» με τις εκτιμήσεις για τις χώρες που θα καταφέρουν να προκριθούν, αλλά και την τελική κατάταξη.
Αυτά είναι τα φαβορί για την Eurovision του 2018:
Πρώτο φιγουράρει το τραγούδι από το Ισραήλ, «Toy», με ερμηνεύτρια τη Netta Barzilai. 
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κομμάτι, εμπνευσμένο από το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης #metoo και είναι ένα one woman show.
Δεύτερο, με βάση τις αποδόσεις (6,75), είναι το τραγούδι «La Forza» από την Εσθονία, το οποίο ερμηνεύει η υψίφωνος Elina Nechayeva.
Στην τρίτη θέση με απόδοση 9,00 έρχεται η Τσεχία το τραγούδι «Lie To Me» με τον νεαρό Mikolas Josef.
Ακολουθούν η Βουλγαρία με τους Equinox και το τραγούδι «Bones» με απόδοση 11,00 και η Αυστραλία με την Jessica Mauboy και το «We Got Love» και απόδοση 15,00.
Στις χαμηλότερες θέσεις και δη στην 9η φιγουράρει ένας παλιός γνώριμος της Eurovision, o θριαμβευτής του 2009 με το «Fairytale» Alexander Rybak, ο οποίος φέτος θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία με το «That's How You Write a Song». Η μέση απόδοση 23,00.
Στη 10η θέση με απόδοση 29,00 είναι το «δικό μας» κομμάτι με τη Γιάννα Τερζή και το «Όνειρό μου». Το ελληνικό τραγούδι διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό και σύμφωνα με τα προγνωστικά παίρνει το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά.
Όσο για την Κύπρο και την Ελένη Φουρέϊρα, σύμφωνα με τις αποδόσεις, δίνουν το «Fuego» στην 23η θέση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου