" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

15.3.19

ΜΕΣΣΗΝΗ - Γ.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Το καρναβάλι είναι υπόθεση των πολλών και όχι των λίγων.

Τις υπηρεσίες του Δήμου Μεσσήνης που ασχολήθηκαν με τη διοργάνωση του καρναβαλιού, επισκέφθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος. Αφού  ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη συνεισφορά τους στην οργάνωση των εκδηλώσεων, επισήμανε ότι το καρναβάλι της Μεσσήνης αποτελεί  αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας του τόπου, τονίζοντας  ότι  αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να διατηρήσουμε τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και να το μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές. 
Ως Δημοτική Αρχή, βασική μας επιδίωξη θα είναι η αναζωογόνηση των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Μεσσήνης και των τοπικών κοινοτήτων με ενίσχυση της συμμετοχής κατοίκων και επισκεπτών. 
Στόχος μας, το καρναβάλι της Μεσσήνης να αποτελέσει πόλο έλξης για όσους θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία που θα πατά στην παράδοση και θα ενθαρρύνει τη συμμετοχή. Για εμάς το καρναβάλι της Μεσσήνης είναι υπόθεση των πολλών και όχι των λίγων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου