14.3.19

«Το Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί με δημοκρατία και διαφάνεια» αναφέρει η Συνομοσπονδία

Για άσκηση βίας από στελέχη του ΠΑΜΕ, πριν από την έναρξη του 37ου Συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ)», κάνει λόγο η Συνομοσπονδία σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Ο κατήφορος των βιαιοτήτων από στελέχη του ΠΑΜΕ δεν σταμάτησε με τη ματαίωση του Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) .... Συνεχίστηκε πριν καν την έναρξη του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, με τον προπηλακισμό και την άσκηση βίας σε απλούς εργαζόμενους της Συνομοσπονδίας, που ήταν επιφορτισμένοι με τη διανομή των καρτών συμμετοχής στους συνέδρους της ΓΣΕΕ» αναφέρει η Συνομοσπονδία.
Παράλληλα, καταγγέλλει «την απρόκλητη βία εναντίον εργαζομένων από τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΜΕ, αλλά και την αρπαγή των καρτών συμμετοχής των συνέδρων άλλων παρατάξεων».
«Το Συνέδριο της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί με δημοκρατία και διαφάνεια, με σεβασμό του νόμου και του καταστατικού» σημειώνει η Συνομοσπονδία. «Οι απαράδεκτες, όμως, ενέργειές τους θα καταγραφούν στη μνήμη ως ενέργειες αντιδημοκρατικές, ως πράξεις ντροπής για δημοκρατικές διαδικασίες» υποστηρίζει η ΓΣΕΕ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου