14.3.19

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ κ. ΝΙΚΑ

O Δήμαρχος Καλαμάτας -και υποψήφιος Περιφερειάρχης- κ. Νίκας εν μέσω προεκλογικής περιόδου καθυστερεί(χωρίς να έχει το δικαίωμα) να φέρει για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο προγραμματισμένα – δρομολογημένα έργα, προγραμματικές συμβάσεις που αφορούν Τ. Κοινότητες, θυσιάζοντάς τα στο βωμό των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, στην αντιπαράθεσή του με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Προφανώς ο κ. Νίκας έχει ξεχάσει πως είναι Δήμαρχος και την εντολή που έχει πάρει από τους Δημότες.Σεβαστείτε το αξίωμά σας κ. Νίκα!
Κατά την άποψη του Δημάρχου κ. Νίκα ότι ανακοινώνει ο ίδιος δεν είναι προεκλογικό,αλλά μόνο όσα ανακοινώνουν οι άλλοι. Κ. Νίκα μην παίζεται με την αγωνία και τα προβλήματα των δημοτών. Δώδεκα χρόνια Δήμαρχος και άλλα τόσα Αντινομάρχης δεν σας εμπόδισε κανένας να υλοποιήσετε έργα.
Με τον τρόπο αυτόν όμως, στην αγωνία σας να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στη μάχη για την Περιφέρεια, αδικείτε τον Δήμο Καλαμάτας. Ο Δήμος σέρνεται και έχετε μετατρέψει το Δημαρχείο Καλαμάτας σε εκλογικό σας κέντρο.
Επιλέξατε να αποχωρήσετε από το Δήμο Καλαμάτας, όμως δεν έχετε το δικαίωμα να εμποδίζετε τη λειτουργία του Δήμουστο σύνολό του.
Οι άμεσοι συνεργάτες σας,Αντιδήμαρχοι, ΔημοτικοίΣύμβουλοι, πολύ δε περισσότερο αυτοίπου θέλουν να συνεχίσουν στο Δήμο Καλαμάτας και θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα για την θέση του Δημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου θα πρέπει να μην επιτρέψουν άλλο αυτή την τακτική, αποτρέποντας τον κατήφορο στον οποίο έχει οδηγήσει ο κ. Νίκας τον Δήμο.
Κύριε Δήμαρχε, εσείς μπορεί να μην θέλετε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη, αλλά οι δημότες παρακολουθούν.
Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το αξίωμα του Δημάρχου με την υποψηφιότητα σας στην Περιφέρεια, καλό θα είναι έστω και τώρα να παραιτηθείτε,για το καλό του Δήμου και των δημοτών.

Γιάννης Θεοφιλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Καλαμάτας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου