8.8.19

ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ - Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι βραδιές διασκέδασης στις Ammothines

Μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση του γερόλυκου του Ελληνικού ρόκ Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ ο μουσικός Αύγουστος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο στέκι των εμφανίσεων μεγάλων ονομάτων  της μουσικής μας σκηνής στο Πετροχώρι Πύλου
ammothines
Μια γλυκιά καλοκαιρινή νύχτα το Σάββατο 10 Αυγούστου στις 10 το βράδυ με ένα εξαιρετικό live με τον Γιάννη Νικολάου και τη Χρύσα Κωττάκη σε πιάνο και τραγούδι. Είσοδος ελεύθερη.
ammothines
Την Κυριακή 11 Αυγούστου ο γνωστός Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρεθεί στα decks για ένα μοναδικό live sj set, από τις 5 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.
Τα καλοκαιρινά events στο Ammothines συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα!
ammothines
Ένας από τους γνωστούς τραγουδιστές της γενιάς του, ο Ηλίας Βρεττός έρχεται την Τρίτη 13 Αυγούστου στην σκηνή του πιο in restaurant –beach bar της Μεσσηνίας για μια μοναδική μουσική βραδιά. Έναρξη 22:30 τιμή εισόδου 10 ευρώ.
ammothines
Με το φεγγάρι στο απόγειό του, το πάρτυ την Τετάρτη 14 Αυγούστου ξεκινά από νωρίς με δωρεάν είσοδο. Από τις 6 μ.μ. οι «48 Ώρες» feat Lukia θα μας τραγουδήσουν δικές τους επιτυχίες!
ammothines
Τα προγραμματισμένα μουσικά /συναυλιακά events κορυφώνονται την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 και ώρα 21:00 η Άννα Βίσση έρχεται για μια live εμφάνιση στο Πετροχώρι, στο Beach Bar Restaurant Ammothines. Η ελληνοκύπρια τραγουδίστρια μαζί με τη 13μελή μπάντα της θα παρουσιάσει πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της.
Την Άννα Βίσση συνοδεύουν οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινο.

ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ
 
Restaurant –Beach Bar
2723 041798
6948 377 606 / 6944 943 371

info@ammothines.gr
Πετροχώρι, Μεσσηνία, 24001

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου