7.8.19

Δασκάλα έκανε στοματικό σeξ σε 15 χρονη μαθήτρια στις ΗΠΑ

Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλακή

Πέντε χρόνια θα μείνει στην φυλακή μια δασκάλα από το Νιου Τζέρσεϊ στις ΗΠΑ, αφού παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως είχε σεξουαλική σχέση με μια 15χρονη μαθήτρια.
Η 36χρονη Λόρεν Κόιλ Μίτσελ δήλωσε ένοχη για τα αδικήματα της σεξουαλικής αποπλάνησης ανηλίκου, την ώρα που ο πυροσβέστης σύζυγός της βρισκόταν στο ακροατήριο.

Η δίκη της δασκάλας διεξήχθη τέσσερα χρόνια μετά την σχέση που είχε με την ανήλικη κοπέλα. Το 2015, όταν η 36χρονη δίδασκε στην δευτέρα δημοτικού και παράλληλα έκανε στοματικό σεξ στην συγκεκριμένη μαθήτρια που τότε πήγαινε στην όγδοη τάξη του ίδιου σχολείου. Συνάδελφοί της την είχαν καταγγείλει στην αστυνομία όταν διαπίστωσαν «ανάρμοστη» συμπεριφορά προς την συγκεκριμένη μαθήτρια, ενώ τότε, κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας και ενώ της είχε απαγορευθεί κάθε επικοινωνία με την 15χρονη, η δασκάλα είχε επιχειρήσει και να της τηλεφωνήσει και της είχε στείλει μηνύματα, αποκαλώντας την με χαϊδευτικό όνομα που μόνο εκείνη χρησιμοποιούσε.
Παράλληλα το δικαστήριο έκρινε ότι η δασκάλα θα καταχωρηθεί στα μητρώα των σεξουαλικών εγκλημάτων εφόρου ζωής, ενώ δεν μπορεί πλέον να διδάσκει ή να βρει δουλειά στο δημόσιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου