8.8.19

To επικό μήνυμα μιας μάνας για να δικαιολογήσει την αργοπορία του γιου της στο σχολείο

Ένα SMS από την Αυστραλία κάνει τον γύρο του κόσμου για την εξαιρετικά ειλικρινή φύση της περιγραφής που αράδιασε η μαμά στο σχολείο, προσπαθώντας να μην καλύψει τα καμώματα του μικρού!
Η μητέρα, την οποία αποκαλούν τα τοπικά ειδησεογραφικά απλώς ως Suzanne, έφτασε όπως όλα δείχνουν στο απροχώρητο με την τεμπελιά του 13χρονου κανακάρη της. Όταν εκείνος της ζήτησε λοιπόν να δικαιολογήσει στο σχολείο την πρωινή του αργοπορία, η μαμά ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει.
Έγραψε: «Έφτασε αργοπορημένος γιατί είναι ένας γλωσσάς σχεδόν 14 ετών, οι ορμόνες του οποίου, καθώς πιστεύει πως ο κόσμος τού χρωστά χάρη, αρνούνται να τον αφήσουν να σηκωθεί από το κρεβάτι σε μια καλή ώρα για το σχολείο, πιστεύει επίσης πως το Xbox είναι ζωή, γρυλλίζει αντί να μιλά, περνά 20 λεπτά στο ντους μένοντας απλώς εκεί, περπατά με ταχύτητα σαλιγκαριού και δεν μπορεί να βρει τις κάλτσες του, παρά το γεγονός ότι είναι μπροστά στα μάτια του»!
Η ιστοσελίδα LADbible μίλησε με τη Suzanne, κάπου στη δυτική Αυστραλία, και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες: «Λοιπόν, ο γιος μου άργησε το πρωί στο σχολείο για τρίτη συνεχόμενη φορά γιατί, όπως γράφω και στο μήνυμα, δεν μπορεί να κουνηθεί το πρωί. Δεν ενδιαφέρεται για τίποτα εκτός κι αν είναι στο Xbox, περνά πράγματι 20 λεπτά στο μπάνιο το πρωί χωρίς να ανοίξει καν το αφρόλουτρο, στέκεται απλώς εκεί και βρέχεται με το νερό. Έχει μια στοίβα με κάλτσες πάνω στο κρεβάτι του κι όμως 10 λεπτά πριν χτυπήσει το κουδούνι, παραπονιέται πως δεν μπορεί να βρει τις κάλτσες του»!
Και καταλήγει: «Όταν έλαβα λοιπόν ένα μήνυμα από το σχολείο που με ρωτούσαν γιατί άργησε ο γιος μου, αντί για τις συνήθεις δικαιολογίες, τους έδωσα την πραγματική εξήγηση, ελπίζοντας πως τους έφτιαξα τη μέρα»…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου