" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

8.8.19

Σ. Αρναούτογλου: Έρχονται πολλά μποφόρ το Σαββατοκύριακο


ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ !

Μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος μας προειδοποίησε για μια σοβαρή αλλαγή στο σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο.
Πέρα από το κύμα καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα έως και την άλλη εβδομάδα, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν κατά τόπους τους 40 βαθμούς, το σαββατοκύριακο αναμένονται ισχυροί άνεμοι. Συγκεκριμένα, ο κ. Αρναούτογλου έκανε λόγο για ενίσχυση των βοριάδων, ιδιαίτερα την Κυριακή.
Οι ισχυροί βοριάδες, σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, εκτιμάται ότι θα επηρεάσουν τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, την ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και τη Θράκη, όπου τοπικά οι άνεμοι δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν και τα 8 μποφόρ!
Αναφορικά με τον καιρό της επόμενης εβδομάδας, ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει ότι δεν προβλέπονται βροχές τουλάχιστον μέχρι και τις 17 Αυγούστου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου