" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

14.8.19

H Αγγελική Νικολούλη παραμένει στο δυναμικό του Alpha

Ανεξιχνίαστα εγκλήματα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις θα έρθουν και πάλι στο φως…

H Αγγελική Νικολούλη παραμένει στο δυναμικό του Alpha και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η δημοσιογράφος για 25η συνεχόμενη χρονιά, μέσα από το «Φως στο Τούνελ», θα συνεχίσει το... ταξίδι της στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης. Το τηλεοπτικό κανάλι έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την ανακοίνωση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. 

Διαβάστε παρακάτω:

«Ο Alpha ανακοινώνει, με χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να αναδείξει και να διαλευκάνει υποθέσεις που αποτελούν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές.


Για 25η σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη θα ανάψει το… «Φως στο Τούνελ» και, μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, θα ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου