22.2.20

ΦΩΤΟ - Όχι σκουπίδια,σε θάλασσες κι ακτές: Γλάροι παίζουν με ...δονητή σε παραλία

Γλάροι παίζουν με πλαστικό ομοίωμα πέους σε παραλία της ΚαλιφόρνιαΗ φωτογράφος, Τζένιφερ Γουόρνερ, κατέγραψε με τον φωτογραφικό φακό της μια πολύ παράξενη σκηνή. Γλάροι σε παραλία στην Καλιφόρνια έπαιζαν με ένα ασυνήθιστο αντικείμενο και συγκεκριμένα με ένα ομοίωμα πέους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Gizmondo, στην αρχή η Τζένιφερ νόμισε ότι αυτό με το οποίο τα πουλιά ασχολούνταν ήταν ένα κομμάτι πλαστικού, αλλά όταν πρόσεξε καλύτερα συνειδητοποίησε ότι ήταν ένας δονητής.

Οι γλάροι έπαιζαν με ένα πλαστικό ομοίωμα πέους

«Πριν καταλάβω τι ήταν, ήμουν έξαλλη γιατί η μόλυνση από πλαστικά είναι μια πραγματική μάστιγα και σαν φωτογράφος που ασχολούμαι με την προστασία του περιβάλλοντος, καταγράφω την επίδραση του ανθρώπου στην άγρια ζωή», είπε η Γουόρνερ.
«Αλλά όταν κατάλαβα τι ήταν -κι ενώ τα άλλα συναισθήματα περί πλαστικού συνέχισαν- δεν κρατήθηκα να μη γελάσω», συνέχισε.
Από την πλευρά μας, να σημειώσουμε ότι το παραπάνω τραγελαφικό περιστατικό δείχνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την έκταση της επίδρασης του ανθρώπου και της μόλυνσης στους ωκεανούς και στο περιβάλλον γενικότερα.
Δείτε τις φωτογραφίες:

Γλάροι παίζουν με πλαστικό ομοίωμα πέους σε παραλία της Καλιφόρνια
Γλάρος πετά κρατώντας στο ράμφος του δονητή σε παραλία της Καλιφόρνια
Γλάρος πετά κρατώντας στο ράμφος του δονητή σε παραλία της Καλιφόρνια
Γλάροι παίζουν με δονητή σε παραλία της Καλιφόρνια
Γλάροι παίζουν με δονητή σε παραλία της Καλιφόρνια

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου