" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.2.20

Αντίστροφη μέτρηση για την Ολυμπιακή Φλόγα

Με Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου η Αθήνα θα αποχαιρετήσει την Ολυμπιακή Φλόγα και θα την παραδώσει για τους Ολυμπιακούς του Τόκυο 2020.
Θα ενώσουν τις φωνές τους, 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σε συναυλία που θα πραγματοποιηθεί μετά την τελετή παράδοσης της Φλόγας στους Ιάπωνες διοργανωτές.
Πως επιλέχτηκαν:
Ο Σάκης είναι επικεφαλής του προγράμματος  «Ελλάδα Μπορείς» και έχει πάρει μέρος και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Μάλιστα μετέχει και στην επικοινωνιακή εκστρατεία «ενημέρωσης και πρόσκλησης» του κοινού.
Η Έλενα Παπαρίζου, έχει αναλάβει πρέσβειρα του όλου προγράμματος.
Τη Δευτέρα, ο Ρουβάς θα παραστεί σε εκδήλωση ενημέρωσης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τις τελετές αφής (12 Μαρτίου) στην Αρχαία Ολυμπία και παράδοσης στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» (19Μαρτίου) στοπ Παναθηναϊκό Στάδιο.
Χορογράφος των δύο τελετών - Αφής και Παράδοσης – θα είναι η Άρτεμις Ιγνατίου.  Πρωθιέρεια επελέγη η Ξανθή Γεωργίου.

•    Υπενθυμίζεται πως φέτος μετά την Αφή η Φλόγα θα διασχίσει «παραλιακά» τη Μεσσηνία (Τριφυλία, Πυλία), τη Μεσσήνη και θα διανυκτερεύσει το πρώτο βράδυ στην Καλαμάτα. 

Την επομένη ημέρα (13 Μαρτίου) θα περάσει από Σπάρτη, Τεγέα Τρίπολη και θα καταλήξει 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου