22.2.20

ΒΙΝΤΕΟ - Θεωρίες συνωμοσίας για το παιδάκι με νανισμό

Στις 21 Φεβρουαρίου το όνομα του Quaden Bayles έγινε παγκοσμίως γνωστό μετά το κύμα στήριξης που υπήρξε προς τον 9χρονο με νανισμό από διασήμους και μη.
Είχαν προηγηθεί οι κατηγορίες από την οικογένειά του ότι ο Quaden είχε θυματοποιηθεί στο σχολείο του από συμμαθητές του.
Ο κωμικός Μπράντ Ουίλιαμς έστησε online καμπάνια υποστήριξης προς τον Bayles συγκεντρώνοντας χρήματα για να μπορέσει ο Quaden να πάει στη Disneyland. Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί περίπου 440.000 δολάρια.
H Yarraka Bayles, μητέρα του 9χρονου, είχε ανεβάσει στα social media ένα βίντεο που περιέγραφε το καθημερινό bullying που δέχεται ο γιος της στο σχολείο, με τον ίδιο να φτάνει στην απόγνωση. "Αυτά κάνει το bullying. Μπορείτε, σας παρακαλώ, να εκπαιδεύσετε τα παιδιά, τις οικογένειες και τους φίλους σας;", ήταν το μήνυμά της.
Παρόλα αυτά, υπήρξαν κάποιοι που δεν πίστεψαν την ιστορία, λέγοντας πως ο Quaden αντί για 9 ετών, είναι 18 και πως όλα ήταν στημένα με απώτερο σκοπό την οικονομική κερδοφορία για την οικογένεια.
Θεωρίες συνωμοσίας για τον Quaden Bayles: Είναι το παιδάκι με νανισμό 18 ετών;
Τα παραπάνω καρέ προέρχονται από το πρώην official account του Quaden το οποίο πλέον έχει κλείσει. Όπως αναφέρεται, οι φωτογραφίες προέρχονται από τα γενέθλια του Garlen, παιδιού φίλων της οικογένειας, ο οποίος γινόταν πράγματι 18.
Θεωρίες συνωμοσίας για τον Quaden Bayles: Είναι το παιδάκι με νανισμό 18 ετών;
Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Quaden Bayles βγαίνει στα δελτία ειδήσεων της Αυστραλίας. Το 2015, πέντε χρόνια πριν δηλαδή, η μητέρα του είχε μιλήσει στο Studio 10 με τον 4χρονο τότε γιο της.
Αν ο Quaden είναι σήμερα 18, τότε στο παρακάτω βίντεο θα έπρεπε να είναι 14 ετών, πράγμα που φαντάζει αδύνατο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου