5.1.10

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά...13.000 ερωμένες είχε ο Γουόρεν Μπίτι


Μία νέα βιογραφία του Γουόρεν Μπίτι ισχυρίζεται ότι ο αλλοτινός γόης του Χόλιγουντ είχε ερωτική σχέση με σχεδόν... 13.000 γυναίκες.
Η εφημερίδα New York Post αποκάλυψε χθες Δευτέρα λεπτομέρειες από το βιβλίο "Σταρ: Πώς ο Γουόρεν Μπίτι Αποπλάνησε την Αμερική".
Ο συγγραφέας του, Ρον Μπίσκιντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι εξουσιοδοτήθηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να γράψει τη βιογραφία, είπε ότι με μία απλή καταμέτρηση έφθασε στις 12.775 ερωμένες στη διάρκεια της ζωής του 72χρονου Μπίτι, που σύμφωνα με το βιβλίο είχε την πρώτη του ερωτική επαφή σε ηλικία περίπου 20 ετών.
Ο Μπίτι, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ανέτ Μπένινγκ από το 1992, είχε μεταξύ άλλων σχέση με τις Τζέιν Φόντα, Τζόαν Κόλινς, Μαντόνα, Νταιάν Κίτον και Τζούλι Κρίστι.
Το βιβλίο επικαλείται μία κομπάρσο στην ταινία του 1974 "Υπόθεση Πάραλλαξ", η οποία περιγράφει πώς έβλεπε δεκάδες γυναίκες να επισκέπτονται το καμαρίνι του ηθοποιού: "Κάποια από τα κορίτσια δεν ήταν ιδιαίτερα ελκυστικά. Κάποιες ήταν παχουλές, άλλες είχαν μουστάκι, σπιράκια, ελιές ή άλλες ατέλειες".
Σε ανακοίνωσή του, πάντως, στην Huffington Post, ο δικηγόρος του Μπίτι, Μπέρτραμ Φιλντς, αρνείται ότι υπήρξε εξουσιοδότηση του ηθοποιού για τη βιογραφία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου