5.1.10

Συνάντηση Νάντιας Γιαννακοπούλου με Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη


Την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010, η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Φώτη Χατζημιχάλη. Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για τις 2 η ώρα, το μεσημέρι, διήρκησε πάνω από 1 ώρα. Η βουλευτής Μεσσηνίας έθεσε υπ’όψιν του κ. Χατζημιχάλη κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το σύνολο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και ιδιαίτερα τη Μεσσηνία. Αρχικά, η κ. Γιαννακοπούλου τόνισε στον περιφερειάρχη την ανάγκη επίσπευσης των εργασιών στον οδικό άξονα Τρίπολη – Καλαμάτα, προκειμένου να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου. Επιπλέον, συζήτησε μαζί του την ανάγκη δημιουργίας ενός οδικού δικτύου που θα συνδέει όλες τις μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου, προκειμένου το άρτιο οδικό δίκτυο να συμβάλει στην ανάπτυξη της ενιαίας Πελοποννήσου, σε όλους τους τομείς. Ακόμη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε ιδιαίτερη μνεία

στην άμεση βελτίωση του τοπικού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας. Στη συνέχεια, συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους δικαιούχους του προγράμματος ‘Νέοι Αγρότες’, και τονίστηκε η ανάγκη επεξεργασίας και διαμόρφωσης συντονισμένης δράσης. Επίσης, συζητήθηκε το μεγάλο θέμα της διαχείρισης των αποριμμάτων, καθώς αποτελεί ένα ζήτημα το οποίο χρήζει άμεσης λύσης, λόγω των επιπτώσεων που μπορεί να έχει στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Στα πλαίσια της παραπάνω συνάντησης, συζητήθηκαν και άλλα ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.
Το πρωί της ίδιας ημέρας, η κ. Γιαννακοπούλου περιόδευσε στην Κυπαρισσία, όπου επισκέφθηκε τοπικούς φορείς και υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, η κ. Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με αγρότες και συνεταιριστές της Τριφυλίας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την Διεύθυνση Γεωργίας. Η βουλευτής επισκέφθηκε, ακόμη, το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και την Αστυνομική Υποδιεύθυνση, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και εργαζομένους, προκειμένου να αφουγκραστεί από πρώτο χέρι τα προβλήματά τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου