5.11.10

ΔΕΗ: Περικοπές από 200 έως 1.500 ευρώ στους μισθούς των εργαζομένων !!

Tο συνδικάτο έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη διοίκηση, προκειμένου οι κρατήσεις να γίνουν σταδιακά σε 12 ή 18 δόσεις.!!
Περικοπές 200 έως 1.500 ευρώ κατά μέσο όρο στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ για το δίμηνο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου προκύπτουν, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της διοίκησης της επιχείρησης, προκειμένου να υλοποιηθούν οι νόμοι του περασμένου Μαρτίου και του Μαΐου, με τους οποίους μειώθηκαν οι αποδοχές των εργαζόμενων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ. Σε ακραίες περιπτώσεις, μάλιστα, οι περικοπές φθάνουν μέχρι? 18.000 ευρώ.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, κ. Ν. Φωτόπουλος, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι, το συνδικάτο έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη διοίκηση, προκειμένου οι κρατήσεις να γίνουν σταδιακά σε 12 ή 18 δόσεις, πρόσθεσε πάντως ότι η ΓΕΝΟΠ δεν θα δεχτεί να μείνουν απλήρωτες οι υπερωρίες που έγιναν λόγω έλλειψης προσωπικού. Ο κ. Φωτόπουλος υπενθυμίζει ακόμη ότι η ΓΕΝΟΠ έχει προσφύγει στο ΣτΕ και στα πολιτικά δικαστήρια, προκειμένου να κηρυχθούν αντισυνταγματικοί οι νόμοι με τους οποίους μειώθηκαν οι αποδοχές στο Δημόσιο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου