5.11.10

Νίκη για τον ΠΑΟΚ – Ελπίδες για ΑΕΚ – Αγωνία για ΑΡΗ !!

Εντυπωσιακή νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λίγκ. 
Η ομάδα του Μάκη Χάβου επικράτησε 1-0 της Βιγιαρέαλ στο γήπεδο της Τούμπας και βρίσκεται στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου, μαζί με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με 7 βαθμούς. Το «χρυσό» γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σημείωσε ο Αντελίνο Βιερίνια στο 70ο λεπτό.
«Ψαλιδίστηκαν» σημαντικά οι ελπίδες του Άρη για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Και αυτό γιατί η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ηττήθηκε 1-0 από τη Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρένα», σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου, και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της κατάταξης με 4 βαθμούς, την ώρα που η Μπάγερ έφτασε στους 8 και η Ατλέτικο Μαδρίτης στους 7. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στις «ασπιρίνες» σημείωσε στο 90ο λεπτό ο Βιδάλ, ο «κεραυνός» του οποίου στο 26΄ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.
Στο «παιχνίδι» της πρόκρισης για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε η ΑΕΚ. Η Ενωση σε αγώνα για την 4η ημέρα του 7ου ομίλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αντερλεχτ στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς. Το τέρμα της ΑΕΚ πέτυχε ο Μπλάνκο στο 48` με πέναλτι, ενώ για τους Βέλγους ισοφάρισε ο Πόλακ στο 54`.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου