11.4.12

ΜΠ@@@@λο -Χάλασαν τον Αξονικό τομογράφο για να πηγαίνουν οι ασθενείς σε ιδιωτικό !!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ -  ΑΥΛΛΗΠΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ !!
Την παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε ο διοικητής του Νοσοκομείου της Μυτιλήνης, Δημήτρης Κατσιφαράκης, μετά τη διαπίστωση ότι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Μύρινας Λήμνου υπέστη δολιοφθορά.
Ο αξονικός τομογράφος της Λήμνου δεν λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια, «για λόγους που δεν ήταν κατανοητοί» διευκρίνισε ο κ. Κατσιφαράκης. «Μετά από παρέμβασή μου», συνέχισε, «ζήτησα από την εταιρεία που κάνει σέρβις στο μηχάνημα να επισκεφθεί τη Λήμνο και να ελέγξει τον αξονικό γιατί δεν λειτουργεί. Πριν πάει η εταιρεία εκεί, με βεβαίωσαν από το νοσοκομείο ότι, την τελευταία φορά, προ διετίας που είχε γίνει σέρβις, το μηχάνημα βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, ήταν κλειδωμένο, γιατί λέγανε οι γιατροί ότι δεν ήταν κατάλληλο να λειτουργήσει. Αποτέλεσμα: να στέλνονται στο ιδιωτικό ακτινολογικό όλες οι αξονικές τομογραφίες που έπρεπε να γίνουν».
Την περασμένη Δευτέρα το πρωί, μαζί με το συνεργείο από την εταιρεία, που ήρθε από την Αθήνα, ο κ. Κατσιφαράκης έστειλε στη Λήμνο και δύο ακτινολόγους από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, προκειμένου να είναι και αυτοί παρόντες στον έλεγχο του αξονικού τομογράφου.
«Έκπληκτος, ενημερώθηκα ότι το μηχάνημα έχει υποστεί δολιοφθορά, ενώ ήταν κλειδωμένο και χωρίς να έχει παραβιαστεί, απ' ότι με ενημέρωσαν, η πόρτα του δωματίου. Ο τομογράφος βρέθηκε με σημαντικές φθορές, που δεν μπορούν, παρά μόνο με παρέμβαση ανθρώπινου χεριού, να γίνουν. Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και έχω ζητήσει από σήμερα το πρωί την παρέμβαση του εισαγγελέα και των αστυνομικών αρχών» κατέληξε ο κ. Κατσιφαράκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου