13.4.12

Αδαμόπουλος VS Καραμπάτου και στο βάθος ..Καντάφι !!

 Ορστική  φαίνεται πλέον  η ρήξη μεταξύ Αδαμόπουλου και Καραμπάτου στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.Το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα με δηλώσεις φαρμάκι και από τις δύο πλευρές με πεδίο αντιπαράθεσης την ΕΤΑΠ.
Ο Αδαμόπουλος πέρασε στην επίθεση μετά τις βολές που δέχθηκε από τον Καραμπάτο και τον " Υπασπιστή του " Π.Γκρέκη  και σε νέα του ανακοίνωση επισημαίνει ότι :
Διάβασα μεπροσοχή τις δηλώσεις τους περί αψυχολόγητων ενεργειών μου που δήθεν δυσφημίζουντο θεσμό του Επιμελητηρίου και σκιάζουν την απόλυτα διαφανή λειτουργία της ΕΤΑΠ σπέρνοντας ζιζάνια.
Απαντώ λοιπόν,
1ον εγώ δενέκλεισα το Επιμελητήριο όπως αναφέρουν την Δευτέρα 09/04/12, αλλά συμβολικά δενεπέτρεψα για 2 ώρες περίπου στο προσωπικό της ΕΤΑΠ να δουλέψει στοΕπιμελητήριο. Φυσικά και εξυπηρετήθηκαν όλοι οι επαγγελματίες στα θέματά τους.Αλλά πως συνεδρίασαν τα 3 εκ των 5 μελών της Διοικητικής επιτροπής με το κ.Καραμπάτο στις 2.30 μ.μ., όπως με πληροφόρησε την άλλη μέρα ο αναπλ. διοικητ.προιστάμενος, και εξέλεξαν εν κρυπτώ το νέο Δ.Σ. της ΕΤΑΠ αφού είχα κλείσει τοΕπιμελητήριο; Επίσης, εγώ κύριοι, σκιάζω την ΕΤΑΠ, ζητώντας οικονομικό έλεγχοαπό ορκωτούς λογιστές ή μήπως ευθύνομαι για την εν κρυπτώ πρόσληψη της νέαςδιευθύντριας-μη πιστοποιημένης στο Κέντρο Εκπαίδευσης;
2ον  Όσον αφορά την απειρία μου και την εμφάνισήμου με στυλ δικτατορίσκου που επικαλούνται, φυσικά και δεν έχω 14 χρόνια στηνπροεδρία που είχε ο τέως, αλλά φροντίζω και να ενημερώνομαι και νασυμβουλεύομαι τους νομικούς συμβούλους, ώστε να βαδίζω πάντα στο γράμμα τουΝόμου. Είναι γνωστό κατά το παρελθόν στα Μ.Μ.Ε. ότι ο κ. Καραμπάτος είχεζητήσει την αναγόρευση του Μουαμάρ Καντάφι σε επίτιμο διδάκτορα τουπανεπιστημίου Πελ/νήσου, αφού τον θαύμαζε με πάθος και εγώ είχα συγκρουστείμαζί του στο προηγούμενο Δ.Σ. χαρακτηρίζοντας τον Καντάφι αιμοσταγή δολοφόνο.Επίσης στην σύγκλιση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που αναφέρεστε ότι έπρεπε νακάνω κ. σύμβουλε, φυσικά και είχα στείλει πρόσκληση όπως γνωρίζετε για την 4ηΑπριλίου, αλλά αναβλήθηκε γιατί προέκυψε εκτάκτως η συνάντηση των προέδρων των6 πυρόπληκτων νομών με τον υπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη για την παράταση τωνδόσεων αποπληρωμής των πυρόπληκτων δανείων. Η νέα πρόσκληση για την σύγκλισητου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 πού απεύθυνα με βάσειτη διάταξη του άρθρου 3ε,παράγρ.3 της Επιμελητηριακής νομοθεσίας, σας δίνει τηδυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα, αρκεί να παρευρεθείτε.
Ελπίζω να μηναπουσιάσετε, επικαλούμενοι δήθεν νομικούς όρους που αναφέρει άλλος σύμβουλοςτης παράταξής σας, προσπαθώντας να αναβάλει το Δ.Σ.
Δημήτριος Χ. Αδαμόπουλος
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου