13.4.12

Συνάντηση Αλευρά με υπαλλήλους της Περιφέρειας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά επισκέφτηκε στο γραφείο του, το νεοεκλεγέν Δ.Σ των υπαλλήλων της Π.Ε Μεσσηνίας. 
Ο πρόεδρος Δημήτρης Λιβάς, ενημέρωσε τον κ. Αλευρά για το πρόγραμμα δράσης του συλλόγου, για τα προβλήματα των υπαλλήλων που αντιμετωπίζουν στο εργασιακό περιβάλλον, για τις δύσκολές οικονομικές συνθήκες που βιώνουν όλοι εργαζόμενοι και γενικά για θέματα διοίκησης.
Ο κ. Αλευράς τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνουν και ανέφερε ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να μπορέσει η χώρα να βρει πάλι το δρόμο της ανάπτυξης. Οι εργαζόμενοι όντως έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τα οικονομικά μέτρα που έχουν παρθεί και σίγουρα θα πρέπει μέσα από τους συλλόγους τους να δίνουν αγώνες, με προτάσεις και θέσεις, για την βελτίωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Αυτό όμως στην παρούσα στιγμή για να φανεί στην κοινωνία, δηλαδή ότι ο υπάλληλος παλεύει για την επανακατάκτηση δίκαιων εργασιακών δικαιωμάτων, θα πρέπει να γίνει με τρόπο που ο ίδιος μέσα από την εργασιακή του επάρκεια και την αποτελεσματικότητα του, να μπορεί να επιλύσει τα χρόνια προβλημάτων της δημόσιας διοίκησης και παρέχει καλύτερες υπηρεσίες προς τον πολίτη. Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε, ότι θα είναι συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου και πιστεύει πως μέσα από αγαστή συνεργασία θα κερδίσει τόσο ο εργαζόμενος όσο και ο πολίτης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου