13.4.12

10 πράγματα που δεν ξέραμε για το sex και μας κατέπληξαν!

Ενώ νομίζεις ότι ξέρεις πολλά και κοκορεύεσαι, κατά βάθος υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο για το σεξ, που αγνοείς την ύπαρξή τους! 
Διάβασε 10 από αυτά όπως προκύπτουν στις διάφορες χώρες που εφαρμόζονται και θα εκπλαγείς επίσης… 
 *Στον Λίβανο, οι άνδρες μπορούν να έχουν νόμιμα σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Οι σεξουαλικές σχέσεις με αρσενικά τιμωρείται με την θανατική ποινή.
 *Στο Μπαχρέιν, ένας ιατρός μπορεί να εξετάσει νόμιμα τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας. Απαγορεύεται όμως να τα κοιτάξει απευθείας. Μόνο μέσο ενός καθρέφτη.
 *Οι μουσουλμάνοι δεν μπορούν να κοιτάξουν τα γεννητικά όργανα ενός πτώματος. Αυτό ισχύει και για τους υπαλλήλους γραφείων Τελετών…Τα γεννητικά όργανα τον νεκρών πρέπει να είναι πάντοτε καλυμμένα με ένα κομμάτι ξύλο.
*Στην Ινδονησία ο αυνανισμός τιμωρείται με αποκεφαλισμό...
*Στο Γκουάμ, υπάρχουν άνδρες που η μόνη τους δουλειά είναι να ταξιδεύουν ανά την χώρα και να διακορεύουν παρθένες, για αυτές τις υπηρεσίες πληρώνονται. Η αιτία: σύμφωνα με τους νόμους του Γκουάμ, απαγορεύεται στις παρθένες να παντρεύονται.
*Στο Hong Kong, μία απατημένη γυναίκα μπορεί νόμιμα να σκοτώσει τον άπιστο σύζυγο. Πρέπει, όμως, να το κάνει με τα χέρια της. Αντίθετα η άπιστη σύζυγος μπορεί να δολοφονηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τον απατημένο σύζυγο.
*Στο Liverpool της Αγγλίας, ο νόμος επιτρέπει στις πωλήτριες να κάνουν τόπλες, μόνο όμως σε μαγαζιά που πουλάνε χρυσόψαρα.
*Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να έχει σχέσεις μόνο με τον σύζυγό της. Την πρώτη, όμως, φορά πρέπει να είναι παρούσα στο δωμάτιο και η μητέρα της για να βεβαιώσει την πράξη! *Στη Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να διατηρεί σχέσεις ταυτόχρονα με μάνα και κόρη.
*Στο Maryland, Η.Π.Α., τα προφυλακτικά πωλούνται σε μηχανές μόνο στα καταστήματα όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση. sportygossip.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου