31.10.12

Νέα ΘΑ ....για την Τσακώνα !

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΑΣ ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΥΜΑ !
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  !
ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗ 150 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ......2003 "ΕΦΑΓΕ" ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ...ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ !!
«Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει παραδοθεί στους Πελοποννήσιους πολίτες το τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα με την παράκαμψη της κοιλαδογέφυρας» δήλωσε ερωτηθείς ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου θα συζητηθεί στο ελεγκτικό συνέδριο η συμπληρωματική σύμβαση που εκκρεμεί, και «δεν μπορεί να υπάρξει άλλη εξέλιξη παρά η θετική», όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης, επισημαίνοντας παράλληλα την ξεκάθαρη στάση της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων με συμβάσεις παραχώρησης.
Ο κος Τατούλης δήλωσε ακόμα  ότι αποτελεί αδιαπραγμάτευτο ζήτημα η απόλυτη τήρηση των όρων των συμβάσεων παραχώρησης, έτσι όπως ψηφίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων, διευκρινίζοντας ότι για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, απομένει η κατασκευή του συνόλου της περιμετρικής οδού της Καλαμάτας.
Το μόνο παρήγορο εάν δεν ....πέσουν πάλι έξω στις δηλώσεις είναι ότι την Παρασκευή δίνεται στην κυκλοφορία το κομμάτι κόμβος Αεροδρομίου -Σπερχογεία ......ΕΙΔΩΜΕΝ !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου