1.10.12

Περ.Μαντάς - Απάντηση στην συνέντευξη Πετράκου !

Παρακολούθησα σήμερα, όπως και πολλοί συμπολίτες μας, τη συνέντευξη τύπου του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πετράκου, ο οποίος, με ύφος δέκα καρδιναλίων, μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ πως θα πρέπει να του χρωστάμε και χάρη για τις ενέργειες του στο θέμα των πυρόπληκτων δανείων, έχοντας αυτοαναγορευτεί ως ο φύλακας άγγελος και προστάτης των επιχειρήσεων και όχι μόνο, της Μεσσηνίας.

Του θυμίζω, γιατί μάλλον δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα, ότι ως Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, θα έπρεπε να έχει αναλογιστεί την κρισιμότητα της περιόδου που διανύει η Πατρίδα μας, καθώς αυτή την εβδομάδα, βρίσκεται σε εξέλιξη από τον μεσσήνιο Πρωθυπουργό της Ελλάδας και τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την Κυβέρνηση η πιο δύσκολη διαπραγμάτευση για την Χώρα. Μια διαπραγμάτευση που θα σφραγίσει την παραμονή μας στο ευρώ και θα αποφευχθεί η ολική καταστροφή από το φάντασμα της χρεωκοπίας που απειλεί την Πατρίδα μας.  
Αυτή τη δύσκολη περίοδο λοιπόν, βρήκε σημείο προβολής και αντιπαράθεσης, καλώντας τα Μ.Μ.Ε. του νομού σε συνέντευξη τύπου για να βγάλει ένα ακόμα διάγγελμα το οποίο θα προστεθεί στα σωρηδόν δελτία τύπου και ανακοινώσεις που καθημερινά εκδίδει, εκφέροντας άποψη επί παντός επιστητού, με γνώμονα την επικοινωνιακή του προβολή.

Με την ανακοίνωση μου την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, έθεσα στη σωστή βάση ενημέρωσης, το καίριο ζήτημα των πυρόπληκτων δανείων.
Ο κύριος Πετράκος, ενώ είχε την ίδια ακριβώς ενημέρωση προτίμησε να δημοσιεύσει επιλεκτικά, αυτά που εξυπηρετούν τους επικοινωνιακούς του τακτικισμούς.

Κλείνοντας, του επισημαίνω για τελευταία φορά, ότι θα είμαστε απέναντι σε κάθε του προσπάθεια παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, βάζοντας τέλος στην παλαιοκομματικού τύπου, πολιτική του αλαζονεία.

Περικλής Μαντάς
Πρόεδρος
ΝΟ.Δ.Ε.Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου