14.8.13

«ΠΑΡΑΜΥΘΙ » ο καυγάς Καφαντάρη – Στελέχους Χρυσής Αυγής στην Γιάλοβα

Γράφει ο Κάλχας 

ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ  ΘΑΡΡΟΣ !

Δεν θέλουμε να κάνουμε …το  « συνήγορο του διαβόλου » αλλά θα αναγκαστούμε να διαψεύσουμε το ρεπορτάζ της  τοπικής εφημερίδας Θάρρος  διότι …..τα μάτια και τα αυτιά του newsmessinia ήταν παρόντα στο περιστατικό .
Η έντονη λογομαχία μεταξύ του δημάρχου Πύλου –Νέστορος Δημ.Καφαντάρη   και του κου Κωστόπουλου δεν είχε καμία σχέση… με  πολιτική  αντιπαράθεση αλλά ήταν μία έντονη συζήτηση που αναπτύχθηκε για …προσωπικά ζητήματα δύο ανθρώπων που γνωρίζονται από παλιά .
Σεβόμενοι  τα «προσωπικά στοιχεία » της συζήτησης δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε περισσότερες  λεπτομέρειες  ..


"Βουτήχτηκαν" ο δήμαρχος Πύλου και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής

 «Βουτήχτηκαν» για τα καλά προχθές τα ξημερώματα στη Γιάλοβα ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης και ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής Σωτήρης Κωστόπουλος.
Όπως μετέφερε στο «Θ» άνθρωπος που ήταν με την παρέα του στο σημείο και  είδε μπροστά στα μάτια του να εκτυλίσσεται όλος ο τσακωμός, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης σε γνωστή καφετέρια της Γιάλοβας και οι θαμώνες αλλά και κόσμος που περνούσε από το σημείο τα έχασαν βλέποντας τους δύο άντρες αρχικά να διαπληκτίζονται φραστικά με βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.
Στη συνέχεια φούντωσε ο καυγάς και σημειώθηκε επεισόδιο, το οποίο με την επέμβαση ψυχραιμότερων δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Κάτι, δε, ακούστηκε και για "κατέβασμα" ψηφοδελτίου της «Χ.Α.» στο Δήμο Πύλου – Νέστορος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου