17.8.13

"ΑΠΕΙΛΕΣ " Χρυσής Αυγής κατα Δημ.Καφαντάρη

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSMESSINIA ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χ.Α ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 

Δια της παρούσης καταγγέλλουμε τον «φίλο του Αντώνη» (όπως ο ίδιος δηλώνει δεξιά κι αριστερά.) δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δ. Καφαντάρη, ο οποίος μέσα στον πανικό του -εξαιτίας των μηνυμάτων που παίρνει και από τους δημότες του για την αλματώδη αύξηση της δύναμης της Χρυσής Αυγής και στην Πυλία- έχασε την ψυχραιμία του, εξύβρισε και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του πολιτευτή του κινήματός μας Σωτήρη Κωστόπουλου, σε καφετέρια στη Γιάλοβα. 
Με αφορμή, ότι την προηγουμένη σε πανήγυρη στου Ρωμανού, ο συναγωνιστής Κωστόπουλος αρνήθηκε να τον χαιρετήσει! 
Ευτυχώς, που ο «φίλος του Αντώνη» δήμαρχος δεν απαίτησε από τον συναγωνιστή μας να του κάνει. βαθιά υπόκλιση και να του φιλήσει και το. χέρι.
Βέβαια, υπάρχει και κάτι άλλο στην όλη υπόθεση. Η επίθεση κατά του συναγωνιστή Κωστόπουλου έγινε το ίδιο βράδυ που κατέφθασε στην περιοχή ο «φίλος του δημάρχου» (φον) Αντωνάκης. Προφανώς, ο φουριόζος δήμαρχος έσπευσε να ξεκινήσει τον. πόλεμο  της ΝΔ κατά της Χρυσής Αυγής από τον Αύγουστο, αντί για τον Σεπτέμβριο (όπως προανήγγειλε προ ημερών το «Βήμα».), για να πάρει. παράσημο ανδρείας από τον «φίλο» του.
Τέλος, εις ότι αφορά την εξέλιξη του επεισοδίου, ο αλαζών δήμαρχος εστάθη τυχερός, καθότι εκείνη την ώρα η καφετέρια ήταν γεμάτη και ήταν πολλοί εκείνοι που μπήκαν στη μέση. Ωστόσο, δε θα είναι εξίσου τυχερός στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στις οποίες δε θα βρεθεί κανένας να τον σώσει από την οργή του λαού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου