17.8.13

Ο ζάμπλουτος «στόχος» της κομμώτριας… προτίμησε τον ξάδελφο!

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ… Η «ΜΕΤΡ»
Είχε άλλες προτιμήσεις ο άνδρας που ήθελε… να την κατακτήσει !!!

Η εντυπωσιακή ξανθιά κομμώτρια κίνησε γη και ουρανό για να ξανασυναντηθεί με τον ζάμπλουτο επιχειρηματία, και μάλιστα όσο γινόταν πιο... ιδιαιτέρως, αλλά ο «θησαυρός» αποδείχθηκε... άνθρακας μιας και ο εν λόγω κύριος είχε... άλλες προτιμήσεις! Έτσι τα κους κους σε πολλά στέκια Πατρινών στα οποία κινείται η συγκεκριμένη, δεν έχουν σταματημό.
 Όλα άρχισαν κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής που έλαβε χώρα πριν από ενάμιση μήνα στην Αχαΐα  Ήταν προσκεκλημένοι πολλοί «επώνυμοι» από το χώρο των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Ανάμεσά τους ήταν και ο συγκεκριμένος μεγαλοεπιχειρηματίας από την Αθήνα ο οποίος μάλιστα είχε καταφθάσει με το πολυτελές σκάφος του! 
Η Πατρινή κομμώτρια, που στους κύκλους της είναι γνωστό ότι δεν αντιστέκεται σε άνδρες με «χοντρό» πορτοφόλι τους οποίους σπεύδει να πλευρίσει με απώτερο σκοπό το... «μάδημα», δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Φρόντισε να κάνει αμέσως τη γνωριμία και μάλιστα κατάφερε να πείσει τους υπευθύνους της δεξίωσης να της αλλάξουν τραπέζι στη λαμπρή δεξίωση που δόθηκε μετά το μυστήριο και να της δώσουν τη θέση δίπλα ακριβώς από τον επιχειρηματία! Και εκεί κατόρθωσε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του και εν τέλει να κερδίσει τις εντυπώσεις. 
Πείθοντάς τον μάλιστα να κανονίσει ένα διήμερο ταξιδάκι με το σκάφος του στον Πατραϊκό... Μάλιστα η ίδια κανόνισε να πάρει μαζί της μία κολλητή φίλη της και τον σύντροφό της αλλά και έναν ξάδελφό της. Αλλά πού να φανταζόταν ποια θα ήταν η κατάληξη...
 
Ενθουσιάστηκε με τον... ξάδελφο!
 
Στη διάρκεια του ταξιδιού, η ομολογουμένως εκρηκτική και άκρως εντυπωσιακή κομμώτρια έκανε τα πάντα για να προκαλέσει τον επιχειρηματία. Επιστράτευσε τα πιο εκκεντρικά προκλητικά στρινγκ μαγιό, ενώ δεν δίσταζε, όταν οι άλλοι ήταν στις καμπίνες, εκείνη να κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία πάνω στο σκάφος και... μπροστά στον επιχειρηματία! 
Και προφανώς θεωρούσε πως πλέον τον είχε στο χέρι, αλλά όταν πλησίαζε η στιγμή της επιστροφής η ψυχρολουσία ήταν... όλη δική της. Μόλις ο επιχειρηματίας αποφάσισε να της αποκαλύψει τις ιδιαίτερες ερωτικές του προτιμήσεις προκειμένου να της ζητήσει να μεσολαβήσει για άλλη μία συνάντηση παρουσία του εξάδελφού της ο οποίος τον... είχε εντυπωσιάσει...
dete.gr 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου